Élményeket adunk.

Gasztro

Természetes tojásfestékek – amiket a kamrádban is megtalálsz

A természetes tojásfestékek használata egyre népszerűbbé válik, hiszen nemcsak környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos kémiai festékekkel szemben, hanem kreatív lehetőségeket is nyújtanak.  Cikkünkben bemutatjuk, hogyan készíthetjük el saját természetes tojásfestékeinket, hogy a húsvéti tojásfestés valóban különleges élmény legyen.…
Olvass tovább...

Hogyan lesz tökéletes a sonka húsvétkor?

Ha még nem vetted meg a sonkát, rögtön egy jó tanács: lehetőség szerint puha húsú sonkát válassz, mert a keményebb hús főzés után könnyen száraz maradhat.Főzés előtt áztassuk be a sonkát hideg vízbe.Puha húsú sonkánál nem szükséges egész…

Last minute karácsonyi sütemény receptek

Nem találod nagyi kedvenc süti receptjét, vagy nem sikerült a bejgli?  Esetleg a rendelt süti nem ízlik vagy jobbra számítottál? Pedig biztosan te is szeretnéd elkáprásztatni a vendégsereget karácsonykor. Aggodalomra semmi ok! Mutatunk…

A nápolyi pizza Budapesten

“Mi, akik szolgáltatunk, a szolgáltatásunk minőségével tudunk az emberekben normákat kialakítani.” Tar Ákos a XI. kerületben nőtt fel. A főzés számára mindig is szerelem volt. A szakácsiskola után pizzaszakácsnak tanult.

Interjú Váczi J. Péter baristával

Szezon: Azért kerestelek meg, mert mióta a Barista akadèmián elvègeztem a Barista alaptanfolyamot, azóta másképp tekintek a kávéra és másoknak is próbálom átadni mindezt az újfajta látásmódot. Tapasztalataim szerint a legjobb, legtöbb