Élményeket adunk.

Október 15-én a WAMP beköltözik a Néprajzi Múzeumba!

0 183

Látogatóinkat ingyenes belépéssel a 2. emeleti rendezvényterembe várjuk. 

A hazai kiállítók mellett POP-UP kortárs kiállítással is készülünk.
Kiállítóink lesznek:
Körei Sándor szobrász
Matisz Richárd festőművész
Czagány Ivett grafikus művész

A WAMP Design vásáron magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság. 
 
A WAMP egy olyan közösségi hely, ahol találkozhat egymással alkotó, vásárló, fiatal, családos, kreatív szakember és érdeklődő laikus, ezáltal a dizájn nem egy elvont művészeti fogalomként jelenik meg, hanem egy izgalmas lehetőség, ami becsempészhető az emberek mindennapjaiba. A WAMP Magyarország egyik legnagyobb és leghosszabb ideje designnal foglalkozó magánkezdeményezéseként kiemelt hangsúlyt fektet az általa közvetített társadalmi felelősség- és értékvállalásra is: a fast fashion és a plázák ellensúlyozójaként egy fenntartható, emberközpontú alternatívát teremt havi rendszerességű vásárjaival.
 
A rendezvény gyerek-és kutyabarát!
Wamp Design vásár
 
Megközelítés: Javasoljuk a tömegközlekedési eszközök használatát, hiszen a rendezvény gyalogosan is könnyedén megközelíthető!
 
Az eseményen való részvétellel elfogadod annak házirendjét, valamint hogy a rendezvényről fotók készülnek, amelyeket a WAMP Design vásár saját felületein felhasználhat.
 
További információ:
 
Az esemény linkje: