Élményeket adunk.

ADVENT A KASTÉLYBAN

Egyre több hazai kastélyban várják Önöket adventi koncertekkel, családi programokkal, meghitt kézműves vásárokkal, karácsonyi ízekkel és illatokkal. A gyönyörű kastélyok látványa és a kastélyparkok téli hangulata még varázslatosabbá teszik az adventi készülődést és az ünnepvárást.

0 1 064

Adventi gasztroélmények a Károlyi-kastélyban

Kezdje párjával az adventi készülődést Fehérvárcsurgón, főúri környezetben!
Az adventi időszakban – december 2-án, 6-án, 9-én és 16-án – igazi gasztroélményben lehet részük, ugyanis speciális ünnepi menüvel várják Önöket a Károlyi-kastélyban. A vacsora mellett sétálhatnak a felújított kastély termeiben, valamint élvezhetik a hatalmas kastélykert téli látványát is. Ha nyugalomban szeretnék eltölteni a Szentestét, itt azt is megtehetik: a december 24-ei szállásár az ünnepi vacsorát is tartalmazza. December 31-én viszont zenés mulatsággal búcsúztathatják az óévet, és köszönthetik az újat.

Károlyi-kastély, Fehérvárcsurgó
karolyikastely.hu

Adventi kastélynapok– Királyi karácsony Gödöllőn

Az esztendő legbensőségesebb időszakában újra ünneplőt öltő Gödöllői Királyi Kastély számos érdekes programmal várja Önöket. December 9-én a Városi Fúvószenekar, 10-én Szilasi Alex zongoraművész ad ünnepi koncertet. December 16-án és 17-én kézműves vásárral, ajándékkészítéssel, interaktív meseelőadásokkal és ünnepi finomságokkal, december 18-án az Arpeggio Gitárzenekar 25 éves jubileumi koncertjével várják Önöket. A Pálmaházban a Forralt Bor Éjszakáján, valamint karácsonyi süteménykóstolón vehetnek részt. December 28-án Erzsébet királyné karácsonyán találkozhatnak Erzsébet királynéval, és megismerhetik a királyi család egykori ünneplését is.

2017. december. 9–10. Adventi koncertek
2017. december 16–17. Adventi Kastélynapok
2017. december  28. Erzsébet királyné karácsonyai,
Gödöllői Királyi Kastély,
www.kiralyikastely.hu

Advent a Halász-kastélyban

Az ünnepi díszbe öltöztetett Halász-kastélyban és udvarán az adventi időszakban gyertyagyújtással, forralt borral, karácsonyi dallamokkal és irodalomi előadásokkal várják Önöket. Három adventi vasárnapon, december 3-án, 10-én és 17-én a csodálatosan felújított kápolnásnyéki kastélyban hangolódhatnak az ünnepekre, ahol a kastély történetét bemutató kiállítás mellett 2018. március 31-ig megtekinthetik a kastély nagyszabású tárlatát (Egy család – három iskolateremtő művész) is a Ferenczy család időtlen művészetéről.

2017. december 3., 10., 17.
Kápolnásnyék, Halász-kastély
www.halaszkastely.hu

Karácsony a nagytétényi kastélyban

A gyönyörű kastélyban idén is ünnepi programsorozattal várják Önöket az adventi hétvégéken. December 2-tól gyönyörködhetnek az iparművészek által csodálatosan feldíszített karácsonyfák kiállításában, és élvezhetik a különleges ünnepi programokat. Kézműves családi délutánok, Sváb Karácsony, Édes hétvége, betlehemes játék, adventi tárlatvezetések, kézműves játszóház, zenés műsorok és koncertek várják Önöket és családjukat. Szombatonként 17 órától a Budafoki Mozart Ifjúsági Zenekar adventi koncertjét élvezhetik, vasárnapokon, 16.30 órától közös gyertyagyújtás teszi meghitté az ünnepet.

2017. december. 2–22.
Budapest, Nagytétényi Kastély
www.imm.hu/karacsony, facebook/nagytetenyikastely